Bruiloften

Bruidsfotografie in Den Haag

Bruidsfotograaf voor een redelijke prijs

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf met een spontane stijl van fotograferen, maar vinden jullie het ook belangrijk dat dit kan voor een redelijke prijs? Kunnen jullie wel wat tips gebruiken bij het maken van mooie foto’s zonder dat het geposeerde foto’s worden op jullie bruiloft? Vinden jullie het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar jullie wensen? Lees dan even verder.

Spontane stijl van fotograferen

Ik zorg ervoor dat jullie geen momenten hoeven te missen van jullie bijzondere dag. Een dag met blijdschap, spanning, een lach en een traan van geluk. Alles komt voorbij op de dag dat je gaat trouwen. Vele unieke en speciale momenten en ik wil jullie graag helpen om ze mooi vast te leggen. Ongemerkt loop ik rond en druk af op de mooiste momenten zodat jullie ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag. Willen jullie ongedwongen, spontaan en natuurlijk op de foto met een prachtig resultaat? Doordat ik als een fly on the wall te werk ga, begeef ik me ongemerkt in het gezelschap en zullen jullie amper door hebben dat ik met mijn camera rondloop. Juist omdat jullie en jullie gasten volop aan het genieten zijn, heeft niemand de tijd om op mij als fotograaf te letten. Zo kunnen de bijzonderste momenten vastgelegd worden! Jullie trouwdag wordt vastgelegd zoals jullie die zullen beleven. En jullie komen echt op de foto zoals jullie echt zijn, stralend op jullie grote dag.

Tips van een professionele trouwfotograaf

En vinden jullie het leuk om toch wat aanwijzingen te krijgen? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb in de jaren dat ik bruidsfotograaf ben al heel wat bruidsparen voor mijn lens gehad. Ik heb dan ook de leukste ideeën om spontane en vrolijke groepsfoto’s te maken of om jullie als bruidspaar zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Een beetje humor mag natuurlijk best. Dat maakt jullie trouwdag nog vrolijker dan hij al is!

♥ ♥

Benieuwd naar de foto’s? Kijk maar eens bij bruiloften.

♥ ♥