Bruiloften

Creatieve fotograaf die jullie laat stralen

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf met creatieve ideeën en een spontane stijl, die jullie laat zien zoals jullie echt zijn? Vinden jullie het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar jullie wensen? Dan is het goed om te weten dat ik als trouwfotograaf jullie wensen centraal stelt, ook op de dag zelf.  Tijdens jullie bruiloft loop ik ongemerkt rond en druk af op de mooiste momenten. Jullie kunnen ongestoord kunnen genieten en  als jullie daar behoefte aan hebben geef ik jullie tips om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Willen jullie foto’s zien? Klik dan hier. Zijn jullie benieuwd wat het zou gaan kosten als ik jullie bruiloft kom fotograferen? Kijk dan hier voor de diverse pakketten. Of neem direct contact op.

 

Bruidsfotografie Landgoed te Werve Rijswijk
Trouwreportage Carla en Karim op de Harley bij Landgoed te Werve in Rijswijk

Bruidsfotografie met een spontane stijl

Willen jullie ongedwongen, spontaan en natuurlijk op de foto met een prachtig resultaat? Doordat ik als een fly on the wall te werk ga, begeef ik me ongemerkt in het gezelschap en zullen jullie amper door hebben dat ik met mijn camera rondloop. Juist omdat jullie en jullie gasten volop aan het genieten zijn, heeft niemand de tijd om op mij als fotograaf te letten. Zo kunnen de bijzonderste momenten vastgelegd worden! Jullie trouwdag wordt vastgelegd zoals jullie die zullen beleven. En jullie komen echt op de foto zoals jullie echt zijn, stralend op jullie grote dag.

Tips van een professionele trouwfotograaf

En vinden jullie het leuk om toch wat aanwijzingen te krijgen? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb in de jaren dat ik bruidsfotograaf ben al heel wat bruidsparen voor mijn lens gehad. Ik heb dan ook de leukste ideeën om spontane en vrolijke groepsfoto’s te maken of om jullie als bruidspaar zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Een beetje humor mag natuurlijk best. Dat maakt jullie trouwdag nog vrolijker dan hij al is!

 

♥ ♥

Benieuwd naar de foto’s? Kijk maar eens bij bruiloften.

♥ ♥

Quote

“Dank je wel voor de foto’s,  ze zijn erg mooi geworden! Het was voor ons een superdag die eigenlijk veel te snel is gegaan, dankzij jouw foto’s hebben we deze vanmorgen weer opnieuw kunnen beleven. Geweldig!”

Micha-el en Diana van Luytelaar-van Oostrum