Bruidsfotograaf

Professionele bruidsfotograaf uit Den Haag

Jullie zijn op zoek naar een betaalbare bruidsfotograaf, maar willen jullie liever iets anders dan geposeerde foto’s trouwreportage voor een redelijke prijs? Willen jullie frisse en heldere foto’s van spontane momenten van jullie bruiloft en het liefst een beetje een aardige fotograaf die luistert naar jullie wensen? Lees dan even verder….. Welkom bij Irene van Kessel Fotografie: de altijd vrolijke Irene uit Den Haag luistert denkt graag met jullie mee om jullie dag onvergetelijk te maken. Door de diverse pakketten kunnen jullie zelf bepalen hoeveel uur jullie een fotograaf willen inhuren. Een trouwfotograaf voor elk budget: de keuze is helemaal aan jullie!

Mooie emoties op jullie bruiloft

Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat ik me goed voorbereid. Wat zijn de belangrijkste fotomomenten, wie zijn jullie getuigen, welke familie is er aanwezig? Is er een lijstje voor het maken van de groepsfoto’s, zodat niemand over het hoofd gezien wordt? Samen met jullie ceremoniemeester zorg ik dat jullie trouwdag op rolletjes loopt qua fotografie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Ik leg alle sfeervolle details en de prachtige kleding van jullie en jullie gasten vast: jurken, bloemen, menukaartjes, etc. Maar nog véél belangrijker: alle mooie emoties en momenten met jullie familie en vrienden. In de komende decennia zijn dát de foto’s waarmee jullie herinneringen herbeleven en verhalen vertellen! Jullie dag wordt op een spontane en ontspannen manier vastgelegd, met trouwfoto’s waar jullie nog lang met plezier op terug zullen kijken. Het is elke keer weer een groot feest om een bruiloft te mogen fotograferen, dat ik zelf net zo loop te genieten als jullie. Dus klik gerust even rond op de website en bekijk een paar albums van complete bruiloften om erachter te komen wat mijn stijl van fotograferen is.

Beschikbaar op jullie trouwdatum

Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Meer zien en horen? Ik spreek graag met jullie af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Als mijn agenda nog leeg is op jullie mooiste dag maken we snel een afspraak en ik zal de datum voorlopig voor jullie reserveren.

 

Een prachtig trouwalbum

Jullie trouwfoto’s zijn natuurlijk een prachtig aandenken aan jullie fantastische bruiloft. Zijn er foto’s bij waar jullie heel blij van worden? Dan is het een goed idee om de foto’s te laten verwerken in een prachtig trouwalbum. De trouwalbums die bruidsparen bij mij bestellen komen van een kwaliteitsleverancier waar veel professionele fotografen mee werken. De albums hebben verstevigde pagina’s of fine art papier en de omslag kan geheel naar jullie smaak worden samengesteld. Bijvoorbeeld een trouwalbum met een linnen omslag en jullie namen in verzonken letters op de voorkant of jullie favoriete foto! Of willen jullie een mooie bijpassende opbergbox in dezelfde kleur als jullie gastenboek? Er is een album voor praktisch elk budget. In overleg met jullie kan ik een prachtig trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Jullie kiezen zelf de foto’s die in het album komen en ik stuur jullie de opmaak van het album ter goedkeuring voordat jullie album besteld wordt. Op deze manier krijgen jullie precies het album dat jullie graag willen en kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie bruidsfoto’’s. Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar.

 

♥ ♥