Bruidsfotograaf

Een bruidsfotograaf die beschikbaar is?

Jullie gaan trouwen! Alvast gefeliciteerd.  Dan zoeken jullie een goede fotograaf die nog beschikbaar is. Sinds 2012 ben ik professioneel bruidsfotograaf en inmiddels heb ik al heel wat bruidsparen voor mijn lens gehad. Elke keer als ik foto’s mag maken vind ik het weer een feestje. Als bruidsfotograaf vind ik kwaliteit heel belangrijk. Mijn stijl is het beste te omschrijven als natuurlijk en spontaan. Mijn streven is om voor jullie een zo artistiek, helder en sfeervol mogelijk trouwreportage te maken. Benieuwd? Klik dan hier om trouwfoto’s te zien.  of klik op onderstaand logo van MyWed voor meer foto’s.

Ben ik de bruidsfotograaf die nog beschikbaar op jullie datum?

Willen jullie weten of ik als bruidsfotograaf nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen. Graag spreek ik met jullie af om een keer kennis te maken. Als mijn agenda nog leeg is op jullie mooiste dag, dan maken we snel een afspraak. Ik zal de datum voorlopig voor jullie reserveren.

 

Fotograaf met een afgeronde fotografie vakopleiding

Voordat ik begon als bruidsfotograaf wilde ik eerst een goede kennis van licht en fotografische technieken krijgen. Daarmee kan je in een trouwreportage het verschil maken. Vandaar dat ik eerst de vakopleiding aan de Fotoacademie in Rotterdam heb gedaan. Tijdens die vier jaar opleiding kreeg ik de kans om een bruiloft te fotograferen. Dat ging zo goed, dat ik niet lang daarna weer gevraagd werd.  Ik had er zoveel plezier in, dat ik besloot om er na het behalen van mijn diploma mijn werk van te maken. Zijn jullie benieuwd hoe ik te werk ga? Kijk dan hier bij werkwijze. Verder vind ik dat bruidsfotografie betaalbaar moet zijn. Daarom bied ik diverse pakketten aan om het jullie gemakkelijk te maken. Voor het zien van de tarieven klik hier.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Goede voorbereiding voor een bruiloft

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zorg ik ervoor dat ik me goed voorbereid voor een bruiloft. Wat vinden jullie belangrijk? Hoe ziet jullie dagplanning eruit? Naar welke fotolocaties gaan we en wat zijn de belangrijkste fotomomenten? Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen heb ik al uitgezocht waar de mooiste plekjes zijn om een trouwreportage te maken, zodat op jullie trouwdag alles op rolletjes loopt. Verder leg ik alle sfeervolle details vast. En natuurlijk al die mooie onverwachte momenten en emoties. Het is elke keer weer een eer voor me om een bruiloft te mogen fotograferen. Vandaar dat ik zelf net zo loop te genieten als jullie.

 

♥ ♥

Quote

“We zijn superblij met de trouwfoto’s. Er zitten echt geweldige tussen! Bedankt voor je aanwezigheid en je prachtige foto’s! We zullen er in de toekomst met veel plezier naar blijven kijken!”

Mark en Petra Voogt-van Leeuwen