Bruidsfotograaf

Trouwreportage met sfeer en emotie

Jullie gaan trouwen. Fantastisch! Zijn jullie op zoek naar een goede fotograaf die jullie zo mooi en spontaan mogelijk op de foto kan zetten en die oog heeft voor sfeer en emotie? Kunnen jullie tips gebruiken over hoe jullie zo mooi mogelijk op de foto komen? Daar wil ik jullie graag bij helpen! Jullie mooiste dag zo creatief, spontaan en romantisch mogelijk vastleggen is mijn missie. Mijn stijl van fotograferen is het beste te omschrijven als natuurlijk, waarbij ik een zo helder en sfeervol mogelijke trouwreportage maak. Houden jullie van zwart wit of sepia? Dat kan natuurlijk ook. Met nabewerking is veel mogelijk. Zijn jullie benieuwd? Klik dan hier om trouwfoto’s te zien.  Of klik op onderstaand logo van MyWed voor meer foto’s.

Ben ik nog beschikbaar op jullie datum?

Willen jullie weten of ik als bruidsfotograaf nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen. Graag spreek ik met jullie af om een keer kennis te maken. Als mijn agenda nog leeg is op jullie mooiste dag, dan maken we snel een afspraak. Ik zal de datum voorlopig voor jullie reserveren.

 

Fotograaf met een afgeronde fotografie vakopleiding

Voordat ik begon als bruidsfotograaf wilde ik eerst een goede kennis van licht en fotografische technieken krijgen. In een trouwreportage maakt dat echt het verschil tussen een mooie foto en een geweldige foto. In Rotterdam heb ik  de vakopleiding aan de Fotoacademie gedaan. Tijdens die vier jaar opleiding kreeg ik de kans om een bruiloft te fotograferen. Dat ging zo goed, dat ik al vrij snel daarna weer gevraagd werd.  Ik had er zoveel plezier in, dat ik besloot om er na het behalen van mijn diploma mijn werk van te maken. Zijn jullie benieuwd hoe ik te werk ga? Kijk dan hier bij werkwijze.

De bruidsfotografie is beschikbaar voor elk budget. Jullie kunnen dan ook kiezen uit vier verschillende pakketten.  Voor tarieven klik hier.

Trouwreportage De Hertenhorst Delft
Zomers trouwfeest Frank & Mirjam op De Hertenhorst in Delft

Goede voorbereiding voor een bruiloft

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door ervoor te zorgen dat ik me goed voorbereid voor jullie bruiloft, kom ik nooit voor verrassingen te staan. Wat vinden jullie belangrijk? Hoe ziet jullie dagplanning eruit? Naar welke fotolocaties gaan we en wat zijn de belangrijkste fotomomenten? Samen met jullie zorgen we dat al deze vragen al beantwoord zijn, zodat op jullie trouwdag alles op rolletjes loopt. Verder leg ik alle sfeervolle details vast. En natuurlijk al die mooie onverwachte momenten en emoties. Het is elke keer weer een eer voor me om een bruiloft te mogen fotograferen. Vandaar dat ik zelf net zo loop te genieten als jullie.

 

♥ ♥

Quote

“We zijn superblij met de trouwfoto’s. Er zitten echt geweldige tussen! Bedankt voor je aanwezigheid en je prachtige foto’s! We zullen er in de toekomst met veel plezier naar blijven kijken!”

Mark en Petra Voogt-van Leeuwen