Bruidsfotograaf

Vrolijke bruidsfotograaf uit Den Haag

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf, maar willen liever iets anders dan geposeerde trouwfoto’s? Jullie willen frisse en heldere foto’s van spontane momenten. En het liefst een beetje een aardige fotograaf die luistert naar jullie wensen! Welkom bij Irene van Kessel Fotografie: de altijd vrolijke Irene uit Den Haag. Een trouwfotograaf voor elk budget: de keuze is helemaal aan jullie!

Mooie emoties op jullie bruiloft

Op jullie bruiloft leg ik alle sfeervolle details en de prachtige kleding vast: jurken, bloemen, menukaartjes, etc. Maar nog véél belangrijker: alle mooie emoties en momenten met jullie familie en vrienden. In de komende decennia zijn dát de foto’s waarmee jullie herinneringen herbeleven en verhalen vertellen! Jullie dag wordt op een spontane en ontspannen manier vastgelegd, met trouwfoto’s waar jullie nog lang met plezier op terug zullen kijken. Een bruiloft heeft zoveel mooie ontroerende momenten en emoties die ik graag voor jullie vastleg. Ik vind het elke keer weer prachtig om te doen. Een bruidsreportage fotografeer ik in reportage stijl zodat alle bijzondere momenten vastgelegd worden. Zo kunnen jullie genieten van jullie trouwdag en ontstaan de mooiste plaatjes vanzelf. Het is een enorme eer voor mij om die foto’s te mogen maken. Dus klik gerust even rond op de website en bekijk een paar albums van complete bruiloften om erachter te komen wat mijn stijl van fotograferen is.

Beschikbaar op jullie trouwdatum

Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Meer zien en horen? Ik spreek graag met jullie af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Als mijn agenda nog leeg is op jullie mooiste dag maken we snel een afspraak en ik zal de datum voorlopig voor jullie reserveren.

 

Een prachtig trouwalbum

Jullie trouwfoto’s zijn natuurlijk een prachtig aandenken aan jullie fantastische bruiloft. Zijn er foto’s bij waar jullie heel blij van worden? Dan is het een goed idee om de foto’s te laten verwerken in een prachtig trouwalbum. De trouwalbums die bruidsparen bij mij bestellen komen van een kwaliteitsleverancier waar veel professionele fotografen mee werken. De albums hebben verstevigde pagina’s of fine art papier en de omslag kan geheel naar jullie smaak worden samengesteld. Bijvoorbeeld een trouwalbum met een linnen omslag en jullie namen in verzonken letters op de voorkant of jullie favoriete foto! Of willen jullie een mooie bijpassende opbergbox in dezelfde kleur als jullie gastenboek? Er is een album voor praktisch elk budget. In overleg met jullie kan ik een prachtig trouwalbum voor jullie maken waarin elk facet van jullie trouwdag mooi in beeld gebracht wordt. Jullie kiezen zelf de foto’s die in het album komen en ik stuur jullie de opmaak van het album ter goedkeuring voordat jullie album besteld wordt. Op deze manier krijgen jullie precies het album dat jullie graag willen en kunnen jullie nog jarenlang genieten van jullie bruidsfoto’’s. Jullie wensen staan centraal, alles is bespreekbaar.

 

♥ ♥