Familieshoot

Een vrolijk, ongedwongen familieportret

Wat is er mooier dan samen te zijn met je familie. Die vertrouwde momenten zijn zó kostbaar. Laat ze door mij vastleggen en geniet! Een familieportret fotosessie is een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Jullie bepalen waar we de foto’s gaan maken, wat we gaan doen en hoe het wordt vastgelegd. En ik druk af op de mooiste momenten. Foto’s met gevoel en emotie. Omdat de fotosessie ontspannen en ongedwongen van aard is, kunnen de foto’s gewoon gemaakt worden waar jullie maar willen. Zo wordt de familie portretsessie ook gelijk een gezellig dagje uit met familie. Ik heb zat leuke ideeën voor een mooie fotolocatie. Hebben jullie zelf een leuk idee? Laat het me weten, want dan kunnen de fotosessie inplannen. Ben je benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier.

Aanpak familieportret

Ik krijg ook wel eens mensen die een beetje bezorgd zijn dat ze niet zo mooi op de foto te komen. Hier houd ik rekening mee. Om te beginnen is het niet nodig om te poseren. Verder zorg ik ervoor het juiste standpunt te kiezen en soms wat meer afstand te nemen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met deze aanpak krijg je het beste resultaat.

Afspraak maken voor een familieshoot?

Een familieportretsessie kan vanaf drie personen. Hoe meer mensen deelnemen aan de fotoshoot, hoe meer tijd er nodig is om iedereen mooi op de foto te krijgen. Wil je een afspraak maken? Klik dan  kan hier. Samen met jou wordt er in overleg een geschikte datum en locatie bepaald. Na de fotosessie ontvang je een link naar een foto overzicht met de gemaakte foto’s zodat jullie een keuze kunnen maken welke foto’s jullie willen ontvangen. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

 

♥ ♥