Lifestyle

Een portret met een verhaal

Heb je altijd al eens een portret van jezelf willen laten maken in een compleet andere setting zodat je net iemand anders lijkt? Of vind je het leuk om een portret te laten maken dat een verhaal vertelt over wie je bent of waar je van houdt? Dan is een lifestyle portret de fotosessie voor jou. Heb je zelf al een idee voor een foto? Geweldig, want samen met jou maak ik die ene bijzondere foto waar je nog lang van kan genieten.

Kunstzinnig eindresultaat

Tijdens mijn opleiding aan de fotoacademie en later als professioneel fotograaf heb ik geleerd om te streven naar een zo mooi, eigentijds en kunstzinnig mogelijk eindresultaat. Hierbij gebruik ik de fotografische technieken die het beste passen bij de opdracht met als doel de boodschap van het beeld versterken. Samen bespreken we het idee voor de foto en bepalen we bij welk soort licht de foto het beste tot uiting komt. Ook kijken we naar mogelijke locaties om de foto te maken die het beste bij de sfeer in de foto passen. Wil je props gebruiken om het verhaal van de foto duidelijker te maken? Dat kan uiteraard. Samen maken we er wat moois van!

Fotosessie met jou of met iemand anders

Een lifestyle portretsessie kan voor jou alleen, maar ook samen met een vriend(in) of een bijzonder persoon. Samen met jou wordt er in overleg een geschikte datum en locatie bepaald. Na de fotosessie ontvang je een link naar een foto overzicht met de gemaakte foto’s zodat jullie een keuze kunnen maken welke foto’s jullie willen ontvangen. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

 

Cadeautip: Wil je een speciaal iemand verrassen? De foto’s of de lifestyle portretsessie aan iemand cadeau te geven is een goed idee.

 

♥ ♥