Portretten

Fotograaf voor zakelijk portret

Wilt u een overtuigend portret laten maken voor een persbericht of voor een publicatie? Dan is een mooie portretfoto onmisbaar. Heeft uw bedrijf een nieuwe website? Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goede profielfoto van uw medewerkers zorgt ervoor dat uw potentiële klanten meteen zien wie hun aanspreekpunt is. Goede profielfoto’s zorgen ervoor dat uw bedrijf bij potentiële klanten net dat streepje voor heeft en zij eerder contact zullen opnemen. De juiste uitstraling, kleding en setting onderstrepen waar uw bedrijf voor staat. Ik kan u daar bij helpen! Als u naar beneden scrolt kunt u meer foto’s zien.

Fotografie in de stijl van uw bedrijf

Zakelijke portretfoto’s kunnen gemaakt worden op een locatie naar keuze, zoals bijvoorbeeld in uw bedrijf. In overleg bepalen we waar de foto’s aan moeten voldoen. Wat voor setting en wat voor licht past bij de uitstraling van het bedrijf? Wat voor soort kleding dragen de medewerkers? Wat past bij de bedrijfscultuur? Formeel of juist meer casual? Heeft u zelf al ideeën? Laat het me gerust weten, want dan kan ik met u meedenken om tot het beste eindresultaat te komen. Een portretsessie op een buitenlocatie kan uiteraard ook. Ik geef u graag advies over hoe we het beste te werk kunnen gaan. Bij werkwijze kunt u vinden hoe ik te werk ga en welke mogelijkheden er zijn. Kijkt u bij tarieven om te zien wat een zakelijke portretsessie gaat kosten.

Zakelijke portretfotografie

Scrolt u naar beneden om voorbeelden van eerder gemaakte zakelijke portretten te zien.

QUOTE

“Zojuist heb ik alle foto’s al bekeken en ik ben erg blij met wat ik zie! Dit is inderdaad de sfeer die wij graag wilden zien. De juiste uitstraling en de mooie lichtinval komen er goed uit. Ik denk dat ik al voor de directie ook kan spreken aangezien ik één van hen al een impressie heb laten zien: wij zijn zeer tevreden!”

Kelly Zeilemaker
Samen in de Zorg

♣ ♣